Imazhet abstrakte mund të zbulojnë detaje të fshehta për personalitetin tuaj dhe mënyrën se si mendoni. Mund ta përshkruani veten si të tërhequr, të turpshëm dhe të kujdesshëm, por ndoshta pas këtyre tipareve mund të fshihen disa të tjera. Në figurën e mëposhtme mund të dalloni 3 kafshë, por e para që arrini të dalloni ka diçka për të thënë rreth personalitetit tuaj.

1. Grupi i zebrave- Jeni një person karizmatik! Jeni të gatshëm të sakrifikoni për t’i qëndruar pranë miqve tuaj e të plotësoni nevojat e tyre. Jeni të vetëdijshëm për faktin se së bashku, ju jeni të gjithë më të fortë. Nëse do të ishit vetëm do të kishit dyshime rreth aftësive tuaja dhe do të ndiheshit më të dobët.

2. Luani- Jeni njeri ambicioz dhe nuk keni frikë të ndiqni ëndrrat tuaja, ashtu si luani ndjek prenë. Ndërsa forca juaj individuale është mbresëlënëse, keni vështirësi për të punuar në grup pasi mërziteni shumë shpejtë, jeni kokëfortë dhe doni t’ju dalë e juaj gjithmonë.

3. Zogu që qëndron mbi zebër- Nëse zogu, është ai që ju kapi syri menjëherë do të thotë se jeni shumë të vemendshëm ndaj detajeve. Kërkoni perfeksionin në çdo fushë të jetës. Jeni një person i drejtë dhe objektiv.

4. Luani dhe zebrat njëkohësisht- A e dini se vetëm 5% e njerëzve mund të shohin si luanin ashtu edhe zebrën në të njëjtën kohë? Kjo do të thotë që ju jeni një nga të paktët që munden, në rrethana të caktuara, të jenë një luani dhe zebër. Çfarë aftësie dinamike e fuqishme! Nuk jeni vetëm një “grabitqar i pamëshirshëm” por edhe një udhëheqës fantastik.