WhatsApp vje me një risi interesante për pronarët e pajisjeve Android. Thirrja në pritje. Këto ditë funksioni do të jetë në qarkullim dhe më në fund i disponueshëm për miliona përdorues. Në këtë mënyrë, siç ndodh tashmë për klientët e Ios, do të jeni në gjendje të njoftoheni kur keni një telefonatë të re ndërsa një bisedë tashmë është në proces.

Shërbim që sigurisht do të jetë i dobishëm për të gjithë klientët që mund të përfitojnë nga një mundësi shtesë. Me telefona dhe tableta që përdoren gjithnjë e më shumë për punë, kjo veçori do t’ju njoftojë në kohë reale se kush duhet të kontaktojë me një përdorues, siç përmendet edhe nëse jeni tashmë i angazhuar me një bisedë.

Në atë pikë ju mund të zgjidhni nëse do të vazhdoni bisedën në zhvillim ose mbase ta ndërprisni atë. Dhe të zgjedhni për të marrë një të re. Risi e dobishme për t’u shfrytëzuar herë pas here në diskrecionin e përdoruesit.

Veçoria, megjithatë, ka një problem të vogël, i cili ndoshta do të përpiqet të korrigjohet në muajt e ardhshëm. Siç u tha, ata që janë në përputhje me një person mund të marrin një telefonatë thirrje që paralajmëron ata për një përpjekje të re bisede. Aktualisht nuk është e mundur të vendosni në pritje thirrjen aktuale për të marrë atë të renë. Por do të duhet të zgjidhni të ndaloni ose vazhdoni.

WhatsApp do të jetë përgjegjës për paraqitjen e kësaj bezdie të vogël. Sepse në këtë rast ne flasim për thirrje në pritje sesa pritje të thirrjes aktuale. Për të rinovuar në Android thjesht shkoni te Luaj Store dhe shkarkojeni atë. Ju do të duhet të instaloni versionin 2.19.352. Siç u tha për klientët e Ios, azhornimi është në dispozicion qysh në nëntor me versionin 2.19.120 të shkarkueshëm nga App Store.