Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu ka mbërritur në qytetin e Shkodrës pas vrasjes së biznesmenit Arjan Ferracaku, 31 vjeç në zonën e Livadhes teksa ishte duke kalëruar.

Mësohet se së bashku me drejtorin Ardi Veliu, në Shkodër kanë mbërritur edhe specialistet me te mire te DPPSH.

Policia thotë se po vijon hetime intensive për të zbardhur sa më shpejt shkaqet dhe autorësinë e vrasjes.