Gjykata e Tiranës ka caktuar masën e sigurisë “arrest me bu rg” për tre nga katër të arrestuarit në lidhje me vr asjen e teknikut të kondicionerëve, Indrit Çelës, ngjarje kjo që tronditi opinion publik.

Kështu togat e zeza kanë caktuar masën “arrest me bu rg” për pronarin e shtëpisë ku ndodhi ngjarja, Bujar Kusin si dhe për dy të tjerë Ferdinand Bakallin e Ali Sulën, ndërsa për Luan Çakën, gjykata dha masën ‘arrest në shtëpi’.