Von der Leyen: Ndjej keqardhje të thellë… Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut bënë sakrifica!

Këshilli Evropian është mbledhur sot në Bruksel ku temë kryesorë është diskutimi mes BE-së dhe Britanisë së Madhe rreth Brexit, çelja e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, si dhe Turqia. Presidentja e zgjedhur e Komisionit Evropian, Urusula von der Leyen tha se është zhgënjyese dhe ndjen keqardhje për shtyrjen e mundshme të zgjerimit … Continue reading Von der Leyen: Ndjej keqardhje të thellë… Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut bënë sakrifica!