—>

Policia e Shtetit ka shtuar masa e sigurisë për prokurorët dhe gjyqtarët që po shqyrtojnë dosjen ‘Volvo 4’, ku u arrestuar 27 persona.

Policia ka marrë në mbrojte prokurorët Dritan Prençi dhe Vladimir Mara si dhe gjyqtarin Bibë Ndreca.

Mësohet se dy prokurorët dhe gjyqtari firmosën masat e arrestit për personat e operacionit ‘Volvo 4’.

“Nuk ka kërcenim konkret, por vlerësim te një rreziku te mundshëm”, thuhet në një njoftim nga ana e Policisë. (TemA)