Sezoni i ri në televizionet shqiptare do të sjellë ndryshime të mëdha. ‘’TV Klan’’ nuk do të transmetojë dy programet ‘’Ditë pas dite’’, e cila prezantohej nga Alba Çokaj në orën 13:45 (showbiz dhe lifestyle) dhe ‘’Sfida e gatimit’’nga Alfio Rrotani dhe Indrit Çela.

Lajmin e zbulon ‘’News31.al’’, por nuk shton se për çfarë arsyesh këto dy emsionone nuk do të transmetohen më. Të dy programet transmetoheshin paradite dhe në mesditë.