Biznesmeni i njohur shqiptar, Elton Ilirjani, kohët e fundit, është përplasur shpesh me deputetin Kujtim Gjuzi, për shkak të prirjeve të tij seksuale. Në postimin e fundit në Instagram, biznesmeni ka postuar një foto, ku dallohet se deputeti ka shkruar në rrjetet sociale për Ilirjanin se:

Ilirjani ka reaguar ashpër duke thënë se kjo shprehje e një deputeti të Kuvendit të Shqipërisë, është një thirrje për vrasje dhe urrejtje, ndaj ka kërkuar reagimin e autoriteteve.