PD siç kishte premtuar, ka nisur kunder mitingjet ne çdo qytet qe PS (ku eshte prezent Rama) zhvillon nje  takim elektoral.

Por, ajo qe te ben pershtypje eshte fakti se PD, duket si nje parti e dores se fundit per nga pjesemarrja, ndryshe nga takimet e PS qe kane nje pjesemarrje masive.

Kjo pjesemarrje qesharake ne kunder mitingjet e PD do dukeshin te pabesueshme, nese sdo kishim pamjet qe po jua servirim me poshte si nga mitingu i PS, ashtu dhe ai i PD:

Pamjet nga takimi elektoral i PS ne Lushnje:

KUNDER MITINGU I PD, Rrogozhinë: