Këto video të 2008-s, të siguruara nga gazetari Mero Baze, tregojnë se si gra të patrajnuara, ngarkojnë predha në kamionë, në fabrikën e Gërdecit.

Biznesi u ngrit me mbështetjen e djalit të Sali Berishes, Shkëlzen Berisha.

Pas shpërthimit, 26 vetë u vranë dhe rreth 260 të tjerë u plagosën.

Shkëlzen Berisha nuk u thirr kurrë në Prokurori, Fatmir Mediu u mbrojt me mandatin e deputetit, ndërsa Berisha shpalli armike kryeprokuoren, që tentoi të hetonte.(TemA)

Gra te patrajnuara qe mbartin raketa ne kamjone ne Fabriken e Gerdecit, Mars 2008. Biznesi u ngrit me mbeshtetjen e djalit te Sali Berishes, Shkelzen Berisha. Pas shperthimit 26 vete u vrane dhe reth 260 te tjere u plagosen. Shkelzen Berisha nuk u thirr kure ne prokurori, Fatmir Mediu u mbrojt me mandatin e deputetit, ndersa Berisha shpalli armike kryeprokuoren qe tentoi te hetonte.(Video te siguruara nga une ne vitin 2008)

Gepostet von Mero Baze am Donnerstag, 14. März 2019

Tjeter video nga puna ne Fabriken e Gerdecit. Biznesi u ngrit me mbeshtetjen e djalit te Sali Berishes, Shkelzen Berisha. Pas shperthimit 26 vete u vrane dhe reth 260 te tjere u plagosen. Shkelzen Berisha nuk u thirr kure ne prokurori, Fatmir Mediu u mbrojt me mandatin e deputetit, ndersa Berisha shpalli armike kryeprokuoren qe tentoi te hetonte.(Video te siguruara nga une ne vitin 2008)

Gepostet von Mero Baze am Donnerstag, 14. März 2019