Vijon puna e fadromave të IKMT për shembjen e ndërtimeve dhe zhbollikim e projektit për Unazën e Madhe.

Deri më tani janë prishur 5 objektet e para, aksioni ka nisur në orët e para të mëngjesit, ndërkohë që deri norën 10.00 janë prishur 2 objekte trekatëshe, 2 dykatëshe dhe 1 njëkatëshe.