Një video e bërë publike nga “Joq” tregon momentin kur disa femra janë konflikt ar me njëra-tjetrën në mes të plazhin këtë paradite,

Sherri ne Durres, femrat kapen prej flokesh ne plazh on Vidnews.

Sipas dëshmitarëve thuhet se shkak është bërë një top… Kjo pasi teksa disa nga vajzat kanë qenë duke luajtur, topi u ka rënë disa herë në çadrën e “grupit” tjetër.Kështu kanë nisur të debatojnë dhe më pas kanë përfunduar në konflikt fizik.