Videoja që do iu tregojmë më poshtë po thyen rrjetin.

Është një baba i cili ka marrë fëmijën nga një kopsht në Quebec të Kanadasë, por vajza e tij dyvjeçare Juliette nuk pranon të lëvizë nga vendi, madje shtrihet në tokë dhe refuzon të ngrihet.

Babai i cili në duar mban dy qese, nuk vazhdoi më duke u përpjekur të bindë vajzën që të ngrihej e të ecte drejt shtëpisë, por e kap sikur të ishte një çantë shooping-u dhe niset drejt derës së shtëpisë. Momenti tregon babanë me vajzën e ngritur në ajër e ndërsa ajo nuk reagon.

The fed up father leans down to grab hold of his daughter's jacket and lift her up