Dy studentë janë filmuar teksa kryenin marr ëdhënie in time pas universitetit në mes të ditës.

Pamjet e tur pshme janë xhiruar nga nxënësit e tjerë të universitetit “New South Wales”, në Australi. Studentët e tjerë kanë nisur të qeshin dhe t’i nga cmojnë.

Siç shkruan“Daily Mail” që ka postuar videon, studentët aziatikë nuk e kanë prishur terezinë, por pamjet janë hedhur online, duke u bërë virale e duke marrë mijëra komente negative.

Bordi drejtues i universitetit është shprehur se kjo sjelle e tur pshme e dy studentëve, do të ndës hkohet duke marrë masa të rrepta disiplinore.