Kryeministri Edi Rama dhe ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj kanë vizituar një familje në njësinë administrative numër 7 në Tiranë.

Rama dhe Gjonaj thanë se po vizitojnë këtë familje, por edhe të tjerat sepse iu ka rënë çatia. Kreu i qeverisë deklaroi se do të dërgojnë këto anëtarë të familjes në Kovalishencë derisa të rindërtohet çatia e shembur.

“Më tha Etilda hajde se kanë nevojë për ndihmë. Iu ka rënë çatia. Unë po e shikoj tani dhe ne do ta ndërtojmë. Por duhet që të lëvizni ju dhe të vini sigurisht sërishmi me një çati të ndërtuar”, tha Rama në fjalën e tij.

ERTV Live: Tiranë, Njësia Administrative Nr.7, për të larguar disa familje përkohësisht, në funksion të rindërtimit të çatisë së rrënuar nga lëkundjet sizmike🤗#ShqipëriaSolidare🤝

Gepostet von Edi Rama am Sonntag, 22. September 2019