Kryeministri Edi Rama ka publikuar një video të Spitalit Rajonal të Fierit, ku shihet se si është rregulluar.

Bashkë me videon e transformimit të infrastrukturës së Spitalit, Rama shkruan se ka dhe shumë për të bërë.

Postimi i plotë

Patjetër patjetër, për spitalet ka ende shumë për të bërë, po edhe të bëjmë ndonjëherë një thirrje kujtese se si ishin spitalet jo 40 vjet, po vetëm 4 vjet më parë nuk është keq. Dhe jo sepse duhet thënë fjala e mirë përpara të këqijave kur një pune e mirë është bërë, po sepse pikërisht pse është bërë kjo punë e mirë, kemi mundësi të bëjmë edhe shumë më tepër akoma në këtë katërvjeçar.j.j