Policia e Shtetit ka publikuar momentet e super aksionit gjatë arrestimit e bandës së rrezikshme “Bajri”, aksion i cili u finalizua me kapjen e 11 personave dhe shpalljen në kërkim të dy të tjerëve.

Lista e të arrestuarve:

Behar Brajoviq (Bajri) arrestuar në Roterdam, Holandë;

Samet Halluni, i arrestuar në Roterdam, Holandë;

Ilir Rustemi, i arrestuar në ndërhyrjen e datës 6 shtator në Shkodër;

Emrah Plaku, i arrestuar në ndërhyrjen e datës 6 shtator në Shkodër;

Astmer Bilali, i arrestuar në ndërhyrjen e datës 6 shtator në Shkodër;

Armir Grimaj, arrestuar në Shkodër;

Safet Rustemi (Bajri), i arrestuar në Tiranë;

Fabiol Rexhepi, i arrestuar në Shkodër;

Ismet Idrizi, i arrestuar në Shkodër;

Denis Brajoviq, i arrestuar në Tiranë;

Klaudio Hoxhalliu, i arrestuar në Tiranë.

Në kërkim u shpallën 2 anëtarë të këtij grupi kriminal, për të cilët Gjykata ka dhënë masën e sigurisë “Arrest me burg”, për shtetasit:

E.B., 45 vjeç, dhe N.H., 34 vjeç.