Viti ‘97 mbetet një nga vitet më të zeza të historisë së demokracisë shqiptare. Pas rrezimit të firmavë piramidale, shqiptarët në mbarë vendin sulmuan depot e ar mëve dhe u ar matosën duke e kthyer vendin në kaos dhe duke shk aktuar nje tr agjedi kombëtare që na solli vetëm pasoja.

 

‘97 është viti ynë i mbrapshtë, njolla jonë e turpit dhe pasojat e atij viti i vuajmë ende. Kush ju bën thirrje shqiptarëve për te marrë a rmët e ka harruar historinë. /Dritare.net