Teksa flitet për negociatat, një moderatore duket se është nxehur keq me kameramanët.

Këta të fundit duket se nuk e kanë përmbajtur dot të qeshurën me të ftuarin në studio Altin Goxhaj, duke shkaktuar zhurmë në studio.

Kjo ka bërë që moderatorja të ndërpresë emisionin dhe t’u drejtohet: “O çuna, po pushoni ja q*fsha ropt pushoni”./ Tema