Ky është momenti tro nditës kur një grua u go dit 100 herë nga burri i saj si dën im për tradhti. Gruaja e tm erruar, me duart e lidhura me një litar dhe e varur në një pemë, dëgjohet duke bërtitur nga dhi mbjet, ndërsa burri i saj e g odet në mënyrë të përsëritur me një rrip lëkure.

Kjo ngjarje ka ndodhur dje në Bulandshahr, Uttar Pradesh, ndërsa pamjet kanë bërë xhiron e rrjetit.

Kjo dh unë ba rbare duket se është e justifikueshme në këtë vend, pasi kjo cilësohet si një formë dën imi për kurorëshkeljen që ajo i ka bërë të shoqit.