Presidenti Meta dhe këshilltari i tij Ilir Kulla janë shfaqur në një video të pazakontë ku ky i fundit shfaqet gjysëm-lakuriq duke sfiduar të ftohtin.

Siç shihet nga video-ja e mëposhtëme, presidenti Meta i bën video dhe i thotë fillimisht që të ngrejë brekët pasi i kanë dalë të pasmet.

Më pas Meta fërkon me dëborë trupin e këshilltarit të tij. Për më shumë shihni videot e mëposhtëme. (Lexo.al)