Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj, i shoqëruar nga Drejtori i Policisë së Shkodrës, Vehbi Bushati dhe kreu i Bashkisë Tonin Marinaj ka kryer një vizitë në Malësinë e Madhe pas ngjarjes së konstatuar dje ku një inspektor policie, i cili u vu në pranga, kishte kryer gjeste të turpshme ndaj një të miture.

Lleshaj do zhvillojë një mbledhje me Këshillin Bashkiak të Bashkisë së Malësisë së Madhe. (Lexo.al)