“Video gjatë ⚒punimeve për 🏗rikonstruksionin e 🏟 stadiumit “Zeqir Ymeri”💪

Pas 1⃣5⃣muajsh zhvillojmë ndeshjet Kombëtare dhe ato kontinentale në Kukës 🇦🇱✅” shkruhet në postimin e Klubit shoqëruar me një video. (Lexo.al)