Filmi “Ndërkombëtarët” me skenar nga Ylljet Aliçka dhe regji nga Pluton Vasi pritet të jetë premierë gjatë vjeshtës për publikun.

Filmi më i fundit që mban emrin e regjisorit të njohur Pluton Vasi sjell për publikun në role aktorë të njohur, por dhe emra të rinj.

Në film roli kryesor interpretohet nga Eni Shehu, i cili së fundmi ka publikuar edhe një video në rrjetet sociale ku tregon një skenë s eksi.