Ky është momenti kur një grua e moshuar sulmohet nga një grabitës.

Videoja tregon viktimën duke ecur ngadalë në Birmingham në mëngjesin e djeshëm teksa sulmohet nga hajduti i cili i merr çantën.

E moshuara përpiqet të mbajë çantën dhe rrëzohet në rrugë, ndërsa hajduti ia merr dhe ikën me vrap. (TemA)