Këto taksi fluturuese janë testuar në lumin Senë në Paris.

Kjo taksi në formën e një flluske uji është një mundësi transporti e gjelbër dhe ekologjike. Është një pajisje elektrike e cila drejtohet nga krahët e saj. Zhvendoset me shumë pak zhurmë dhe në këtë mënyrë kursen energji.

Ajo mund të zhvendoset me një shpejtësi prej 20m/h. Studiuesit e kësaj makinerie kanë testuar edhe shumë të tjera më herët por kanë qenë pa sukses. Ështq makina e së ardhmes tregojnë ata.

Flying taxis in Paris river

These taxis are the way of the future!

Gepostet von Daily Mail Video am Dienstag, 17. September 2019