Teksa në çdo Universitet të vendit është rikthyer normalisht mësimi, e kundërta ndodh në dy faktultete, atë të Histori-Filologjisë dhe të Shkencave Sociale, kjo nisur edhe nga fakti se një pjesë e vogël e pedagogëve të këtyre fakulteteve kanë paralajmëruar grevë.

Një ngjarje aspak e hijëshme ka ndodhur sot në fakultetin e Historisë dhe Filologjisë ku një grusht studentësh që kanë bojkotuar mësimin kanë penguar studentët e tjerë që të hyjnë në mësim.

Për më shumë ndiqni dëshmitë e vetë studentëve. (Lexo.al)