Një elefant kërkon me ti heqë bikinin modeles. Videoja qesharake është filmuar në një kopsht zoologjik në Karolinën e Jugut. Videoja u publikua në instagram nga vetë modelja Francia James.

Modelja tha se feçka e elefantit i ngjasonte me dorën e madhe të një burri dhe një thithëse të fuqishme. Në një moment elefanti ia arrin t’ia heqë bikinin