Pas daljes sot në konferencë të jashtëzakonshme të presidentit Ilir Meta dhe gjestit të tij në formën naziste në fund të saj rrjetet sociale kanë nisur ironinë me këtë gjest.

Siç duket në videon e mëposhtme rrjetet sociale ironizojnë qëndrimin me gjestin e Metës në formë naziste duke e lidhur atë me Hitlerin.

Më poshtë video: