Një nga blogerët më të famshëm në botë, Nuseir Yassin, ka vizituar Shqipërinë.

Atij i ka bërë përshtypje nga vendi ynë, numri i madh i kafeneve, të cilat sipas tij, janë shumë të lira.

Megjithatë, Yassin është habitur që në Shqipëri nuk ka Starbucks.

Yassin ndërkohë vë në dukje edhe mikëpritjen e shqiptarëve, që sipas tij, është një arsye më shumë për ta vizituar Shqipërinë.

Në llogarinë e tij në ‘Facebook’, Yassin numëron mbi 9 milion ndjekës.

Ai është bërë i njohur për shkak të videove të shkurtra njëminutëshe, që publikon nga shtete të ndryshme.

Dhe një të tillë, e ka publikuar edhe për Shqipërinë, që ka marrë miliona klikime.

The Country With No Starbucks.

The highest concentration of coffee shops per capita in the world…and no Starbucks! Welcome to……This is one of Europe's lesser known countries. But over the past few days, I'm hoping to be able to show you the true colors of this place! STAY TUNED!Thank you everyone for coming out on a work day!!And thank you Arber from Fundjavë Ndryshe for showing me around! INSTAGRAM: @NASDAILYGROUP: Nas Daily Global

Gepostet von Nas Daily am Donnerstag, 18. Oktober 2018