Bashkëshortja e Mauro Ikardit mbahet si “sex symbol“ , dhe një prej grave absolutisht më joshëse të futbollistëve me famë sot.

Në përshkrimet që i bëheshin asaj në shtypin e huaj gjeje plot përkufizime të tipit: “ bombë, me një trup që të bën të ulërasësh etj.

E duke qënë si e tillë ajo shpesh herë bëhët protagoniste e ekraneve televizive si dhe të mediave rozë.

Së fundmi nëna e 5 fëmijëve ka vendosur të bëjë një tatuazh në vendim intim.

Edhe pse tatuazhi ishte në disi i sikletshmë pasi ishte në venim intim Wanda Nara ka guxuar të ndajë me ndjekësit e saj disa sekuanca nga bërja e tatus.