Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj është surprizuar nga Ansambli Polifonik “Bashkimi” me këngëtar dhe valltarë nga trevat e jugut. Teksa i është bashkuar ditën e sotme qytetarëve në “Krraba n’fest”, grupi i kishte dedikuar një këngë kryebashkiakut. Më poshtë po përcjellim këngën e plotë.