Shqipëria ndodhet tashmë 12 vende më lartë, ndër vendet më të mira të botës, që duhen vizituar gjatë 2019-s, sipas Forumit Ekonomik Botëror. Kështu shkruhet në një artikull të CNN të cilin e ka shpërndarë edhe Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi.

Postimi:

“Shqipëria ngjit 📊 12 vende në klasifikimin botëror të turizmit për vitin 2019”, shkruhet në një artikull të CNN me titull: “Vendet më të mira të botës, që duhen vizituar gjatë 2019-s, sipas Forumit Ekonomik Botëror”

https://edition.cnn.com/travel/article/worlds-best-country-travel-2019/index.html?fbclid=IwAR0O6Slo0fKXAhaG40PIOPl4xqWLXi0Lj9h0hmjy7O4JXPhti85rtq1wkCE