Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, ka shprehur sot urime për gjithë besimtarët e krishterë me rastin e festës së Pashkës.

Me anë të një mesazhi në rrjetin social Facebook, ai uron besimtarët katolik për këtë ditë të shënuar në kalendarin e krishter, ndërsa thekson se ditë të tilla duhet ti shërbejnë kujtdo për të krijuar bindjen se e mira e mund të keqen dhe dashuria e mund urrejtjen.

“Gëzuar festën të gjithë besimtarëve! Qoftë një ditë frymezimi për këdo se jeta e mund vdekjen, dashuria e mund urrejtjen, optimizmi e mund cinizmin! Bekime e përqafime!”, uroi Veliaj në mesazhin e tij.