Ish-deputeti socialist Alfred Peza thotë se ka zëra që vdekjen e gardistit Shkëlzen Qordja e lidhin me problemet që kishte nga borxhet dhe lojërat e fatit.

Gjatë deklaratës së Pezës në emisionin “Opinion” ka ndërhyrë gazetari Artan Hoxha, i cili është shprehur kundër këtij versioni.

Alfred Peza: Nuk e di tani a është spekullim apo është i vërtetë, e lidhin edhe me një detaj që Shkëlzeni mund të kishte borxhe, lidhur edhe me lojërat e fatit.

Artan Hoxha: E lidhin me ndeshjen e Gjermanisë, unë jam interesuar por nuk më rezulton ajo.j.j