Një emigrant është gj obitur në Milano me një shumë marrame ndëse, pasi ka urinuar në publik.

Mësohet se gjatë mbrëmjes së djeshme, ai ka ulur pantallonat dhe ka urinuar pa të keq fare në publik.

Po ashtu e ditur bëhet se emigranti është peruan dhe se është gj obitur nga policët vendas në Vigevano, për veprime në kundërshtim me rregullat e sjelljes në publik.

Emigranti ka thënë se nevoja për të urinuar ishte aq urgjente sa uli pantallonat në trotuarin pranë një qendre tregtare.

Vlera e gjobës ka qenë 3300 euro. Kujtojmë këtu se për veprime të pahijshme në publik në Itali gjobitesh nga 5-10 mijë euro.

Ndaj mund të thuhet se emigranti ka qenë me fat që është gjobitur aq pak sepse mund të gjobitej edhe më shumë.