Rembrandt dhe Van Gogh, parqe natyrore. Dhe 110 restorante absolutisht të mira

Në vitin 2019, 350 vite kanë kaluar që nga vdekja e Rembrandt van Rijn. Puna e mjeshtrit të madh dhe periudhës së pasurisë së madhe dhe përparimit në të cilën jetonte Holanda, e ashtuquajtura Epoka e Artë, përkujtohen gjatë vitit 2019, me ngjarje të vërtetë të jashtëzakonshme në fushën kulturore.

Por, jo vetëm… Si pjesë e festimeve të dedikuara për Rembrandt, në fakt, ekspozita të veçanta janë planifikuar në të gjithë Holandën.

Një mundësi për të vizituar qytetet e bukura historike të Holandës, nga Amsterdami në Utrecht