Një burrë nga Bronks, New York shkoi të bënte një grafi për të parë nëse kishte thyer kockën e gjurit apo belit pasi ishte rrëzuar në rrugë. Ai u rr ëzua keq me shpinë.

Megjithëse nuk u vr a as në kokë dhe as nuk kishte nevojë për ndihmë, ai u shqetësua se gjuri kishte nisur t’i d himbte.

Ajo çfarë rezultoi kur iu bë grafia e brezit pelvik, ishte disa herë më keq.

Doktorët i thanë se në or ganin gj enital burrit po i formoheshin qeliza kockore. Ai i t merruar u çua dhe u largua, duke injoruar kështu këshillat e mjekëve dhe për të mos u kthyer më kurrë.

Ky është një rast tepër i r rallë me më pak se 40 të tilla të dëgjuara ndonjëherë.