jë grua ka mbetur e paralizuar pasi u rrëzua nga krevati i saj i ri gjatë marr ëdhënies sek suale.

Claire Busby nga Berkshire, pësoi lëndime në kurriz kur ajo ra nga krevati gjigand teksa merrte pozicion për partnerin.

46-vjeçarja po merr masa ligjore kundër kompanisë Berkshire Bed, duke thënë se shtrati ishte në një “gjendje të dëmtuar”.

Firma mohon përgjegjësinë për plagët e saj dhe po përpiqet të fitojë gjyqin.

Çështja po shqyrtohet nga gjykatësi Barry Cotter, të cilit iu deklarua se kishte defekte në krevat që i shkaktuan trauma Claire.

Gjykata dëgjoi se ajo u lëndua vetëm një javë pas blerjes së krevatit gjatë marr ëdhënies sek suale me partnerin e saj John Marshall.