Shqiptarja, fillimisht është përdhu nuar nga një burrë me të cilin kishte marrëdhënje sentimentale. Më pas ai e detyronte të kryente marrëdhënje se ksuale edhe me burra të tjerë.
ITALI– Një vajzë e re shqiptare është përdhu nuar për më shumë se 10 vite nga 20 meshkuj të ndryshëm.

Vetëm pas dhjetë vjetësh, e reja shqiptare gjeti guximin që të tregonte se çfarë po ndodhte në një apartament në provincën e Cosenza.

Deri më tani nga Policia italiane ka arrestuar pesë persona, të cilët akuzohen për përdh unim në grup.

E gjitha filloi me një lidhje jashtëmartesore midis gruas shqiptare dhe një burri, i cili me kalimin e kohës u kthye në një m akth të vërtetë. Një marrëdhënie sentimentale u shndërrua në 10 vjet to rtura dhe dh unë, ku shqiptarja përdhu nohej edhe nga shokët e të dashurit. Të koordinuar nga kryeprokurori i Castrovillari, Eugenio Facciolla, dhe zëvendësprokurori Mauron Gallone , hetimet – falë historisë së gruas – kanë çuar gjithashtu edhe në zbulimin e një plantacioni ka nabisi.