Mbrëmjen e sotme kryeministri Edi Rama ishte në Kamëz në shtëpinë e vogëlushit 7-vjeçar, Aurel Lala, i cili humbi motrën nga tërmeti tragjik, nëna është lënduar lehtë, ndërsa babai ishte emigrant në Greqi dhe u kthye sapo mori vesh lajmin. “Engjëlli fluturoi nga kati i tretë për t’i thënë JO vdekjes e që sot pas ëndrrës së realizuar për të takuar Ronaldon, vazhdon jetën plot me ëndrra e dëshira të cilat një kampion i këtij niveli do i arrijë patjetër” thotë Rama.