Teksa protesta e studentëve vijoi sot në ditën e shtatë, ishte vetëm tre ditë më parë kur në shesh dolën emrat e pedagogëve si të korruptuar e që merrnin para për provime.

Një prej tyre ishte Sabri Hoxha, pedagog në Fakultetin e Mjekësisë ku thuhej se merrte 100 euro për provim.

AlpeNews.al ka siguruar një prenoncim të tijin, ku ai jo vetëm e mohon një fakt të tillë por ka dhe dyshime të forta mbi lajmin që qarkullon për emrin e tij.

Deklarata:

“Faleminderit per interesimin, nuk e di nese behet fjale per personin tim, apo per ndonje person tjeter, apo per veprime keqdashese mafioze nga segmentet e mafias. Mund te verifikoni nqs behet fjale per mua vetem nje fakt qe studimet bachelor jane me kohezgjatje tre vjecare, ne 2015 kam konkuruar per pozicionin e lire te pedagogut ne fushen e Mjekesise-ligjore ne Fakultetin e Mjekesise(sepse Prof.Bardyl Cipi kishte dale ne pencion dhe nje profesor tjeter pavarsisht ishte dy vjet me i vjeter nuk e kishin nxjerre ne pension, biles i kishin dhene vendin e kryetarit per te perzgjedhur shokun dhe bashkepunetorin e vet), kam fituar konkursin me dosje, garen me 270 pike para fituesit te shpallur, nuk me dhane vendin e merituar.

Kam bere ankese ne rektorat dhe ne ministrine e arsimit ku kam kerkuar ballafaqim, por nuk me kane kthyer pergjigje, perkundrazi kam patur kercenime. Prandaj mendoj se ne qoftese nuk ka ndonje person tjeter me emrin tim, eshte nje veprim me paramendim i segmenteve mafioze per qellime te caktuara. Ju mund te bindeni duke kerkuar nga Fakulteti i Mjekesise: nese jam, apo Jo ne listen e pagave dhe ne cilet lende jap mesim!” /AlpeNews.al