Deputetja e Partisë Demokratike, Rudina Hajdari ka postuar një foto në Twitter bashkë me tre patriotët e saj.

Në foto ndodhet atleti Avni Mustafaj dhe fotografi i njohur i modeleve Fadil Berisha, së bashku me deputeten Hajdari.

“Tre tropojanë në NYC duke darkuar! Faleminderit për mikëpritjen dhe darkën miqësore. (Me mjeshtrin, z. Fadil Berisha & mikun tim z. Avni Mustafaj),“-shkruan Hajdari.