Gjykata e Vlorës ka lënë në bu rg pronarin e lokalit në Porto Palermo Mihal Kokëdhima. Ndonëse Kokëdhima nuk pranoi akuzat dhe avokatët kërkuan një masë më të lehtë duke ofruar garanci pasurore deri në 3 mijë euro Gjykata ka vendosur masën e sigurisë ‘arrest me b urg’ për pronarin e lokalit i cili ak uzohet se ka dh unuar një grup turistësh spanjollë.

Kokëdhima aku zohet për “kan osje”, “Dë mtime të tjera me dashje” dhe “Shka tërrimi i pronës”.