Futbolli nuk ka rreshtur së qëndruari pranë viktimave që tërmeti i tmerrshëm i 26 nëntorit shkaktoi në Durrës dhe Thumanë. Tani është sërish klubi durrsak, Teuta, që vijon me ndihmat e saj për familjet e prekura.

Sipas një njoftimi zyrtar në facebook, Teuta ka njoftuar se të ardhurat e biletave të ndeshjes me Skënderbeun, do të shkojnë në favor të të dëmtuarve.