Valdrin Pjetri, mësohet se Këshilli Bashkiak do të konstituohet.

Konstituimi do të bëhet në datën 19 gusht dhe jo 21 gusht siç ishte parashikuar.

Pavarësisht se Pjetri nuk do ta marrë detyrën, zgjedhjet e reja do të zhvillohen vetëm për kryetar, çka do të thotë se këshilli bashkiak mbetet i shumicës së majtë