Mazhoranca ka kaluar me procedurë të përshpejtuar futjen në kalendar të pr.ligjit për ndërtimin e Teatrit të Ri, pavarësisht se opozita në Kuvend e ka kundërshtuar. Pr.ligji u votua me 74 vota pro dhe 44 kundër dhe më pas kreu i Kuvendit njoftoi mbylljen e seancës plenare për sot.j.j