Mes panikut dhe kaosit që u shkaktua në Selman Stërmasi, menjëherë  pas mbylljes së ndeshjes mes Tiranës dhe Kukësit, pati edhe momente qesharake, ku një polic po ndiqte një prej tifozëve të futur në fushë, e në një moment rrëzohet, dhe në shkallët e stadiumit, të gjithë fillojnë duke qeshur.