Një grup ha.labakësh, i cilëson, Taulant Balla, 6 ish-deputetët e PD, të cilët janë nën hetim për dh.unë ndaj efektivëve të policisë brenda ambienteve të Drejtorisë së Policisë Tiranë, më 16 shkurt.

“Në asnjë vend të botës nuk mund të tolerohet që 6 ha.labakë, të hyjnë në Policinë e Shtetit të dhu.nojnë punonjësit e policisë dhe madhe të kenë edhe kohë që të dalin në konferenca shtypi dhe të ridh.unojnë qoftë Policinë e Shtetit e të dë.mtojnë qoftë imazhin e dhunuar të Shqipërisë”, u shpreh Balla.

Më tej, ai ka edhe një apel, të cilin e jep si qytetar i thjeshtë: “Apeli im si qytetar është se shteti duhet të funksionojë njësoj. Imagjinoni sikur këtë gjë ta bënte një qytetar i thjeshtë do të ishte pas hekurave”.