Tanja Fajon: Zgjohu Macron, ky është turp. Shqipëria e MV meritojnë negociatat, mbani fjalën!

Pas skepticizmit të treguar nga Presidenti i Francës Emanuel Macron për çeljen e negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut duke theksuar se më parë duhet reformuar BE-ja dhe më pas të bëhet zgjerimi ka reaguar edhe antarja e Parlamentit Europian Tanja Fajon. Fajon teksa publikon në Facebook një foto me kryeministrin e Maqedonisë së … Continue reading Tanja Fajon: Zgjohu Macron, ky është turp. Shqipëria e MV meritojnë negociatat, mbani fjalën!